Huis te koop calandstraat sas van gent

Deze locatie kunnen we helaas niet vinden. Huis te koop calandstraat sas van gent combi 2006, badkamer voorzien van douchecabine, toilet, ligbad en wastafel, twee slaapkamers waarvan één met wastafel. Omsloten tuin gelegen op het noorden met zij-uitgang.

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie. Hier verschijnen je opgeslagen locaties, bijvoorbeeld je werk- of schooladres. Probeer het opnieuw of herlaad de pagina. Kies een andere manier van reizen. Fout bij het laden van de pagina. De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en is voorzien van een praktische plavuizen vloer. Nette dichte woonkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

Overloop met 3 slaapkamers en badkamer met douche en wastafel. Grotendeels betegelde onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping en ruime berging. Woning is deels voorzien van dubbel glas en rolluiken. In 2009 zijn de volgende zaken vernieuwd: Pannendak, goten, nieuw dak berging, keuken en overkapping geplaatst.

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Oranjestraat in Sas Van Gent? Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring voor het delen van mijn informatie met de betreffende makelaar van dit huis. Hartelijk dank voor je interesse De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op. Test jouw kennis over dit onderwerp. Doe mee met de quizmaster en ontdek hoe goed jouw kennis is! Wordt door consumenten beoordeeld met een 8. 6 verhuurde garageboxen op een goede locatie aan de rand van Sas van Gent op 109m2 eigen grond.

Deze locatie kunnen we helaas niet vinden. Intergas combi 2006, badkamer voorzien van douchecabine, toilet, ligbad en wastafel, twee slaapkamers waarvan één met wastafel. Omsloten tuin gelegen op het noorden met zij-uitgang. Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie. Hier verschijnen je opgeslagen locaties, bijvoorbeeld je werk- of schooladres.

Probeer het opnieuw of herlaad de pagina. Kies een andere manier van reizen. Fout bij het laden van de pagina. De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en is voorzien van een praktische plavuizen vloer.

Nette dichte woonkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Overloop met 3 slaapkamers en badkamer met douche en wastafel. Grotendeels betegelde onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping en ruime berging. Woning is deels voorzien van dubbel glas en rolluiken. In 2009 zijn de volgende zaken vernieuwd: Pannendak, goten, nieuw dak berging, keuken en overkapping geplaatst. Zoek je een geschikte school in de buurt van de Oranjestraat in Sas Van Gent?

Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring voor het delen van mijn informatie met de betreffende makelaar van dit huis. Hartelijk dank voor je interesse De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op. Test jouw kennis over dit onderwerp. Doe mee met de quizmaster en ontdek hoe goed jouw kennis is!

Wordt door consumenten beoordeeld met een 8. 6 verhuurde garageboxen op een goede locatie aan de rand van Sas van Gent op 109m2 eigen grond. Deze locatie kunnen we helaas niet vinden. Intergas combi 2006, badkamer voorzien van douchecabine, toilet, ligbad en wastafel, twee slaapkamers waarvan één met wastafel. Omsloten tuin gelegen op het noorden met zij-uitgang. Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bookmark the permalink.